Agenda
Hartcoherentie en loopbaanbegeleiding met HoofdwegAgenda


Agenda met een Reeks van 4 opeenvolgende workshops Hartcoherentie


Momenteel kunnen er geen groepssessies doorgaan omwille van de coronacrisis. Van zodra er terug sessie mogen doorgaan in groep, zullen nieuwe reeksen in de agenda opgenomen worden.

Indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een groepsprogramma, of graag wat bijkomende info wil, neem dan zeker contact met ons op.

De nieuwe data worden je dan via mail toegestuurd.

Wat mag je verwachten tijdens de opeenvolgende sessies?


Sessie1 

Wat is een natuurlijke manier van ademen? We worden ons bewust van onze ademhaling en leren een specifieke ademmethode, eigen aan de hartcoherentietraining.

We zien op welke manier ademen invloed heeft op stress en omgekeerd.


Sessie 2

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de werking van hartcoherentie en het effect van het hart op het brein.


Sessie 3

We zien dat onze emoties een heel belangrijke rol spelen bij de energie -huishouding van ons lichaam. Zowel emoties als hormonen hebben een invloed op hartcoherentie.


Sessie 4 

Als je aan sessie 4 toekomt, ben je al 6 weken op weg met hartcoherentie. De innerlijke veerkracht groeit en je hebt al een zekere vaardigheid opgebouwd in het creëren van balans in je brein. In sessie 4 geef ik mogelijkheden mee om hartcoherentie in te zetten in het dagdagelijkse leven.Tijdens elke sessie wordt een deel achtergrondinformatie gegeven,

afgewisseld met veel inoefenen van de hartcoherentietechniek (m.b.v biofeedbackmateriaal) en uitwisselen van ervaringen.


Wat onze klanten zeggen

Prima coach!

"Blij dat ik na enige aarzeling deze cursus heb gevolgd, een leerrijke ervaring en verrijking!

Een prima coach met haar hart op de juiste plaats."


Anneke Sweron

Bedankt voor het inzicht in mezelf

"Als ademen 'zichtbaar' is dan is het ook beter begrijpbaar en heb je snel resultaat. Bedankt Marike voor het inzicht in mijzelf!"

Kris Vanstraelen